Retour Policy

1. Dit beleid beschrijft het retourbeleid voor goederen of diensten die zijn gekocht via de online winkel van Biobrix.

2. We willen onze klanten tevreden houden. Als u vragen of opmerkingen heeft, kunt u ons bellen of ons een e-mail sturen. Wij zullen ons best doen om u te helpen.

3. Om in aanmerking te komen voor een retourzending, moet uw artikel ongebruikt zijn en in dezelfde staat als waarin u het heeft ontvangen, en indien mogelijk in de originele verpakking bevinden.

4. Als u om welke reden dan ook van gedachten verandert over uw bestelling, accepteren we retourmeldingen voor ongeopende, onbeschadigde producten binnen 14 dagen na aankoop. Vanaf het moment van de retourmelding heeft u nog 14 dagen de tijd om het product terug te zenden. "Ongeopend" betekent met de originele beschermende krimpfolie op zijn plaats. U bent verantwoordelijk voor de kosten die wij, of u, maken om de bestelde goederen aan ons te retourneren. Dit wordt puur tegen kostprijs in rekening gebracht, waarvan we u zullen adviseren zodra we uw terugbetalingsverzoek hebben ontvangen en de retour hebben geregeld. U geniet ook van wettelijke retourrechten, die niet worden beïnvloed door ons retourbeleid.

5. Onder de consumentenbescherming (verkoop op afstand) 2000, als u van gedachten verandert over een aankoop die u hebt gedaan binnen 14 dagen na de datum waarop u uw bestelling hebt ontvangen, heeft u recht op volledige terugbetaling van de oorspronkelijke aankoopprijs voor de goederen of diensten die u wilt retourneren, en de oorspronkelijke gemaakte verzendkosten en verpakking. U heeft geen recht op terugbetaling van de kosten die u of wij maken om het artikel aan ons te retourneren.

6. Als u een fysiek product dat u hebt gekocht wilt retourneren, neemt u contact met ons op om ons te laten weten dat u het artikel retourneert. Neem voor terugbetaling van een niet-fysiek product (zoals een service) contact met ons op voor meer informatie over hoe dit kan worden gedaan.

7. Zodra uw retour is ontvangen en geïnspecteerd, nemen we contact met u op om u te laten weten of uw terugbetaling zal worden verwerkt of niet, en crediteren we uw oorspronkelijke betalingsmethode binnen 14 dagen.

8. Als u nog geen terugbetaling heeft ontvangen en we u hebben verteld dat we er een hebben uitgegeven, controleer dan uw bankrekening- of kaartafschrift om te controleren of deze niet is ontvangen en neem vervolgens contact op met uw bank zoals sommige banken of kaartmaatschappijen een aantal dagen overdoen om uw rekening te crediteren.

9. Als een artikel dat u hebt gekocht is gekocht met een kortingsbon, dan betalen wij alleen het bedrag terug dat u heeft betaald (en niet het op onze website vermelde bedrag van het artikel).

11. Als een item dat u hebt gekocht in de uitverkoop was, komt het mogelijk niet in aanmerking voor restitutie als u van gedachten bent veranderd. Neem bij twijfel contact met ons op voordat u de aankoop doet.

12. Om ons op de hoogte te stellen van uw voornemen om een geplaatste bestelling te annuleren, kunt u gebruik maken van het onderstaande annuleringsformulier of u kunt ons dit informeren, met duidelijke vermelding van de informatie op het formulier:

Annuleringsformulier

Datum:

Aan: Flex Technologies Limited

67 Wingate Square, Londen, SW4 0AF

E-mailadres: info@biobrix.eu

Ik / Wij [*] laten u hierbij weten dat ik / Wij [*] mijn / ons [*] contract opzeggen voor:

Ordernummer:

Besteld op:

Ontvangen op:

Naam / namen van consument (en):

Adres (sen) van consument (en):

Handtekening van consument (en):

[*] Schrappen wat niet past

The item has been added to your basket

Continue Shopping
Proceed To Checkout