Levering

Het is belangrijk dat u een contact nummer opgeeft waar u overdag op bereikbaar bent, omdat het depot u mogelijk voor de levering belt om de bezorging te regelen, of voor een routebeschrijving op de dag zelf. 

 

Standaard bezorgservices

Hele pallets worden geleverd met behulp van een gespecialiseerde bezorgservice.

Proefpakketen worden verzonden via DPD. De koerier bezorgt deze aan uw deur.

 

Tijdsvenster

De standaard bezorgservices  arriveren normaal gesproken tussen 08:00 - 18:00 uur.

Verpakking

Alle bestellingen worden op pallets verzonden, met uitzondering van de proefpakketten. De pallets kunnen blokpallets (1 x 1,2 m) of europallets (0,8 x 1,2 m) zijn. Nestro-briketten en Verba-houtpellets worden normaal gesproken geleverd op een blokpallet, terwijl RUF Berken Houtbriketten en Pini-Kay-briketten worden geleverd op europallets voor 960 kg volle pallets en euro- of blok- pallets voor kleinere bestellingen.

 

Leverningsvoorwaarden - Hele Pallets

 De toegang tot uw woning moet minimaal 3,0 m breed zijn en een onbelemmerde verticale vrije ruimte van minimaal 4 m bieden zonder boomtakken of andere obstakels om toegang te geven aan een voertuig van minimaal 18 ton. 

Het gebied waar de goederen worden gelost, moet hard en vlak zijn. Heftrucks kunnen niet over zachte of losse oppervlakken zoals gras of grind verplaatst worden, noch bergop of bergafwaards.
Tevens kunnen wij niet leveren aan een woning zonder een volledig straatadres, zoals woonboten.

Levering op voertuigen van 7,5 ton is op aanvraag mogelijk. De richtingsafmetingen van een voertuig van 7,5 ton zijn 2,5 m buitenbreedte, 9 m buitenlengte en 3,5 m buitenhoogte.

Het is uw verantwoordelijkheid om ervoor te zorgen dat uw bezorglocatie geschikt is. Stuur bij twijfel een e-mail naar info@biobrix.eu of bel ons op +31768080321 en wij adviseren u graag.

 

Bezorgkosten

Levering is gratis naar alle adressen in België en Nederland.

Levering naar Luxemburg is gratis voor proefpakketten en €20 per bestelling voor hele pallets.

Het spijt ons dat we geen bezorging op de Waddeneilanden kunnen aanbieden.


Afleverprocedure

De chauffeurs verplaatsen de heftruck naar de gewenste locatie, zolang dit veilig is. De levering wordt uitsluitend geleverd op straatniveau, dat is de dichtstbijzijnde locatie bij uw woning, bereikbaar via een hard en vlak oppervlak dat geschikt is voor een 1-ton heftruck. Zorg ervoor dat u tijdens het lossen ver van de laadklep staat met het geladen pallet, dit is voor uw eigen veiligheid.

Indien de koerier niemand kan vinden om de levering te accepteren, zullen wij proberen uw goederen zonder handtekening veilig achter te laten. Als de goederen niet veilig kunnen worden achtergelaten, worden ze teruggebracht naar het depot.

Afhalen

Bestellingen kunnen ook afgehaald worden met korting (tot € 60) in ons magazijn in België (A.D.C. nv Seoelstraat 6, 2321 Meer, België).

Als u geïnteresseerd bent in onze producten, maar u heeft problemen met het ontvangen van een palletlevering vanwege beperkte / ongeschikte toegang, of als u fulltime werkt en de levering niet op een doordeweekse dag kunt accepteren, neem contact met ons op over het afhalen (alleen op werkdagen) van uw bestelling in ons magazijn in België.

Verzendtijd

Vanwege huidige gezondheidsnoodsituatie en de grote hoeveelheid bestellingen, is het mogelijk dat uw bestelling nadat deze geplaatst is, pas de volgende werkdag wordt verzonden. Uw bestelling wordt dan de eerste of tweede daaropvolgende werkdag bezorgd.

In de meeste gevallen kunnen wij een specifieke leveringsdag aanbieden vanaf de derde werkdag nadat wij uw bestelling hebben ontvangen, zonder extra kosten. Neem hiervoor contact met ons op.

The item has been added to your basket

Continue Shopping
Proceed To Checkout