Over Ons

Biobrix is een handelsnaam van Flex Technologies Limited, een internationaal, particulier bedrijf met hoofdkantoor in Londen met meer dan tien jaar ervaring in biomassa-energie. Onze missie om kwalitatief hoogwaardige houtbrandstof via internet rechtstreeks naar klanten te brengen tegen de meest concurrerende prijzen op de markt.

Het bedrijf werd opgericht in 2011 en heeft een gestort kapitaal van € 130000. Voorafgaand aan de start van onze houtbrandstofactiviteiten hebben we een aantal innovatieve energie- en warmtepompprojecten in heel Europa geïmplementeerd - meer informatie hier.

Ons hoofdkantoor bevindt zich op 67 Wingate Square, Londen, SW4 0AF, en distributiecentra in Meer, provincie Antwerpen, België; Ierland en het Verenigd Koninkrijk.

Onze andere websites omvatten:

Flex Technologies - Bedrijfswebsite voor professionele klanten;

Bioglow IE - bedient klanten in Ierland;

Bioglow UK - bedient klanten in het Verenigd Koninkrijk.

We horen graag van huidige en potentiële klanten. Gebruik de chatknop, bel +31768080321 of stuur ons een e-mail via de pagina 'Contact'.

Bedrijfsregistratienummer voor Flex Technologies Limited (eigenaar van het handelsnaam Biobrix) is 07746432. Ons BTW-registratienummer is BE0735.763.509.

The item has been added to your basket

Continue Shopping
Proceed To Checkout